2023 Yılının En Tarz Tesettür Giyim Parçaları Neler Olacak?

19 Aralık 2020

Her yıl tesettür giyimde modern tasarımlar sezonun trendini belirlerken 2023 yılının en tarz kombin parçalarını şimdiden görebiliyoruz. Triko parçalar sonbahar ve kış aylarında öne çıkacak parçalar olarak dikkat çekiyor. İndigo triko elbiseler sade ve şık tesettür kombinlerine göz kırparken, modern trençkot tasarımları da önümüzde yılın en trend parçaları arasında yer alıyor. 

Kürklü deri, salaş yelekler de tesettür kombinlerin yıldız parçalarından olacak. Pileli etekler moda dünyasına dönüş yaparken tesettür kombinlerde de yerini alıyor. Uzun ekose gömlekler önümüzdeki yılda dolabınızda olması gereken tarz parçalardan. Eşofmana benzeyen uzun sweat elbiselerde lila ve mor renkler öne çıkacak.

Sokak modasında uzun sweat elbiseleri ve uzun ekose gömlekleri sıklıkla göreceğiz. Klasik tarzda ise asimetrik uzun gömlekler ve bol paça pantolonlar modern klasik tesettür tarzı yansıtan parçalar olacak.
2021 Yılının En Tarz Tesettür Giyim Parçaları Neler Olacak?

2023 Yılında Dolabınızda Olması Gereken Tesettür Giyim Parçaları

Önümüzdeki yıl için alıveriş yapmadan önce tarzınızı güzelleştirecek moda tesettür giyim parçalarını keşfetmelisiniz. Kış ayları için triko etek ve ceket takımlara mutlaka bakmalısınız. Oversize modası önümüzdeki yılda da devam edecek. Oversize sweat, gömlek ve kazak alabilirsiniz. Kürklü yeleklerden dolabınızda olması iyi olur. Sweat üzerine de gömlek kombini üzerine de kürklü yelek giyebilirsiniz.  

Yeni tasarım tesettür eşofman takımı modellerinden de dolabınızda olmalı. Tunik seçerken modern kesimlerde seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Hazır şal modellerinden dolabınıza yeni şallar ekleyebilirsiniz. Aişe Tesettür olarak ter sezon yenilediğimiz koleksiyonlarımız ile sizlerin yanınızdayız. Hazır şal, eşarp ya da bone seçeneklerinde de çok geniş alternatifler sunuyoruz. Şal modellerimiz hakkında merak ettikleriniz varsa, “2021 Özel Koleksiyon Tasarım Şal Modellerimiz Sizlerle” yazımız size trend modeller hakkında fikir verecektir.

Yeni sezon ferace tasarımlarına da göz atmalısınız. Ferace tesettür giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. 2023’de çok farklı ferace tasarımları göreceğiz. Bahar ayları için uzun gömlek elbiseler tercih edilebilir. Önümüzdeki yılın trend tesettür renkleri ise mat ve soft renkler. Somon, bakır, pudra gibi soft ve zarif renkleri değerlendirebilirsiniz.

2023 Yılında Farklı Tesettür Tarzları İçin Öneriler

Farklı tesettür giyim tarzları oluşturmak için retro modasına yönelebilirsiniz. Uzun vintage pantolonlar ve geniş yaka kabanlarla harika tesettür stilleri oluşturabilirsiniz. Deri ceket kombinleriyle de fark yaratabilirsiniz. Deri ceketi uzun triko etekle kombinleyebilirsiniz. Şapkalı hazır şal modelleri ve kot ceketle sokak modasında tesettür tarzını yansıtabilirsiniz.

Bol pantolon ve elbise tarzı sweat kombinleri yapabilir, simetrik uzun ölmek modelleriyle farklı tarzlar ortaya koyabilirsiniz. Pastel toprak tonlarında trençkot, pilse etek ve sweat,  haki bol pantolon ve somon rengi gömlek cool ve şık tesettür kombinler yapmanıza olanak sağlayacak yeni sezon trendleridir. Gri ve siyahı birlikte kullanacağınız tesettür kombinleriyle tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Kahve tonlarında kısa mont ve bol jean farklı tesettür tarzları için önerilebilir. Dinamik ve renkli tesettür stili için pelerin tercih edebilirsiniz.  Bol pantolonlarla çift taraflı pelerinleri kombinleyebilirsiniz. Süet çizme ve büyük kol çantaları  kombinlere stil katacak aksesuarlardır.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.