2023 Yılı Abiye Tesettür Bone Modellerinde Neler Var?

14 Aralık 2020

2023 Yılı Abiye Tesettür Bone Modellerinde Neler Var?

Tesettür abiye modasına yön veren tasarımlarda gelenekten ilham alan modern stiller öne çıkıyor. 2023 yılının nişan veya düğün gibi özel etkinliklerinde sıklıkla göreceğiniz trend abiye tesettür bone modellerinde zarif detaylar var. Bu sezon öne çıkan detaylardan biri de çiçekli aksesuarların tesettür bonelerde daha fazla kullanılıyor olması.

Türbanın ön kısına gelecek şekilde tasarlanan yapay çiçek aksesuarları önümüzdeki sezonda popüler olacak. İncili tesettür boneler, taçlı söz türban boneleri, taşlı ve boncuklu tesettür bone modelleri birbirinden şık abiye türban seçenekleri sunuyor. İşlemeli türban modellerinde nostaljik detaylar türban kombin modellerinde kendini gösteriyor Kabarık türban tasarımları bu yıl da yine popülerliğini koruyor. Hayal tül ile birlikte kullanılan inciler bu yılın farklı tasarımları arasında yer alıyor.

Abiye Tesettür Bone Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Yeni sezonun trendlerinden bahsederken her modelin herkes için uyun olmayacağını da belirtelim. Tesettür bone tercihinde yüz şekli ve ten rengi oldukça önemli faktörlerdir. Yüzü olduğundan büyük gösterecek tasarımlardan uzak durmak gerekir. 

Abiye konseptine göre aksesuarlı tesettür boneler tercih edilebilir. Ancak herkes için büyük aksesuar iyi bir fikir değildir. Alın kısmı açık olanlar türbanın ön kısmına takılan çiçekli aksesuarlarla daha hoş görünür. Alın kısmı dar olanlar bu tür aksesuarları topuz kısmında kullanmalıdır.

Pastel tonların ve zarif detayların her zaman daha şık olacağını bilmelisiniz. Koyu tenli olanlar daha açık renklerde krem, beşi mint yeşili gibi renklerde tesettür türban tercih etmelidir. Açık tenli olanlar saten tesettür bone modellerine bakabilir. Şapkalı bone modelleri de abiyede popüler oluyor.

Ancak yine yüz tipine göre şapkalı modelin herkeste iyi durmayacağını söyleyelim. Taş ve boncuklu tesettür bone tercih edecekseniz abiyenizde çok fazla taş boncuk olmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla gösterişli detayların üst üste yığılması şıklığınızı bozar.

Abiye Tesettür Bone Modellerinde Trend Renkler

Tesettür abiye modasında avangart yaklaşımların öne çıktığını görüyoruz. Sadelik ve vurucu stil detayları dikkat çekiyor. Parlak ve gösterişli renkler yerine zarif, mat renk tonları tercih edilir.  

Hayal tül ve incili pudra renk tesettür bone gibi zarafetin ön planda olduğu renk ve tasarımlar sezona damgasını vuracak gibi. Gri türban tasarımları, krem ve kırık beyaz türban tasarımları, pudra türban tasarımlarını sık sık göreceğiz. Ancak bordo kabarık türbanlardan da vazgeçilmeyecek.

Turkuaz, bordo gibi baskın renklerde modeller de olacak. Siz de seçiminizi yaparken mutlaka yüz tipiniz ve ten renginizi dikkate almalısınız. Çok açık tonlarda abiye türban her ten rengine gitmeyebilir. Kına yeşili türban modeli de vazgeçilmeyen renklerden.

Taçlı tül türbanlarda uçuk, mat ve yumuşak renk tonları kullanılıyor. Açık lila, pudra, uçuk mavi, uçuk pembe gibi renk tonlarını taçlı tül türbanlarda görmek mümkün olacak. Abiyede tesettür bone ile ilgili çok farklı tarzlar orta çıkacak gibi duruyor, bu konuda “Düğünlerde ve Özel Günlerde Takılması Gereken Hazır Şal Modelleri” konusunda yazımız da size farklı fikirler verebilir.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.