2023 Özel Koleksiyon Tasarım Şal Modellerimiz Sizlerle

19 Aralık 2020

Tesettür giyimin yaygınlaşmasıyla birlikte son yıllarda şallar da yoğun ilgi görmeye başladı. Eşarp ile kıyaslandığında daha fresh bir görünüm kazandıran şallar her yaştan kadınlar tarafından yoğun olarak tercih ediliyor. Tesettür giyimde olduğu gibi şal modelleri için de her sezon yeni koleksiyonlar hazırlanmaya başlandı. 2021 yılı için hazırlanan özel koleksiyonda mutlaka tarzınızı yansıtacak bir şal modeline rastlayabilirsiniz.

Tesettür kullanan kadınların, hayatın her alanında etkin bir şekilde yer aldığı şu günlerde, yeni model şallar kadınlara kullanım kolaylığı sağlıyor. Kullanım kolaylığının yanı sıra her kıyafet için şık bir tamamlayıcı olan şalların, yoğun olarak tercih edilmesine şaşırmamak lazım.

Kombinlerinizi tamamlayarak tarzınızı mükemmel bir şekilde yansıtacak 2023 yılı özel koleksiyon tasarım şal modellerimizi sayfamızda bulabilirsiniz. Keyifle kullanacağınız bu özel şallardan satın alıp arkadaşlarınıza hediye ederek tarzlarına şık bir dokunuş yapabilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Şalları Kombine Eklerden Neye Dikkat Edilmeli?
Şık Görünümleriyle Baş Döndüren Şal Modelleri


Uzun yıllardır kadınlar tarafından zaman zaman aksesuar olarak kullanılan şallar son dönemlerde oldukça revaçta. Şala olan yoğun ilgi, hem kumaş hem de model olarak zenginleşmesine neden olmuştur. Kadınların yoğunlukla tercih ettiği şal kumaşları arasında; pamuklu, dantel, ipek, güpürlü, Medine ipeği, tül, paşmina, işlemeli, şifon ve tafta şallar yer alır.


Simliden çiçekliye, puantiyeliden zebra desenliye kadar binlerce modelle sunulan şalları gündelik yaşamda, ofis ortamında ve özel gün kutlamalarında kullanabilirsiniz. Her türlü kullanıma uygun ipek şalları sıcak yaz günleri ile yağmur ve kar yağışı gibi olumsuz hava koşullarında kullanmanız önerilmez. Medine ipeği şallar hafif yapıları nedeniyle her mevsim kullanabileceğiniz özellikleri taşır. Üstelik hayatın her alanında kullanabileceğiniz birçok modeli vardır. Ofis ortamında farklı şallar ile birçok farklı kombine imza atabilirsiniz.
Özel gün ve kutlamalarda abiye kıyafetleri tamamlamak için ipek, şifon, dantelli, güpürlü, tül, simli ve işlemeli şallar kullanılabilir. Elbisenizin kumaşı, rengi ve modelini dikkate alarak seçeceğiniz şal ile kusursuz bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Şalları Kombine Eklerden Neye Dikkat Edilmeli?


Rahat kullanımları ve şık duruşları nedeniyle yoğun olarak tercih edilen şallar hemen hemen her kıyafeti tamamlamak için kullanılabilir. Üstelik kullanımı ve bağlaması çok basit olan hazır şal, şapkalı şal ve drapeli bandana hazır şal modelleri ile şal kullanmak daha da pratik ve keyifli hale geliyor.


Hazır şallar günlük hayatınızın her alanında kullanıma uygundur. Kıyafetiniz ile en uyumlu renge sahip olanı seçerken ten renginizle olan uyumunu da dikkate almanızda fayda var. Şapkalı şalları, daha çok serbest zamanlarınızda veya spor giysiler giydiğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Şalları Kombine Eklerden Neye Dikkat Edilmeli?
Birçok rengi bulunan bu şallar sizi çok enerjik gösterebilir. Drapeli bandana hazır şal modeli, özel gün ve kutlamalarda kullanmaya uygun bir modeldir. Zarif ve şık bir görünüm kazandıran bu şal modeline ve kullanım rahatlığına hayran kalabilirsiniz. Sunduğumuz birçok özel tasarım şal modelleri arasından, bir tercih yapmakta zorlanabilirsiniz.
Şal seçimi yaparken kıyafetleriniz ile uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir. Desenli bir kıyafetin üzerine desenli bir şal takmamaya özen gösterin. Bir de ayakkabı ile şal renginin aynı olması, boyunuzun olduğunuzdan daha kısa görünmesine neden olacağı için farklı renklerde olmalarına dikkat edebilirsiniz.


2023 koleksiyonlarında farklı tasarımlar şimdiden kendini göstermeye başladı. Yeni trendler hakkında bilgi almak isterseniz de “Tesettür Giyim Modasında İlkbahar Trendleri” yazımızı okuyabilir, yeni sezon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.